Om oss

Historikk
Romeo & Juliet ble etablert i 1982 i Lars Hillesgate 30, i samme hus som Norsk Hydro da leiet, dette er i dag DNB sitt hovedkontor her.

I 1986 startet vi på Sandsli og 3 år senere ble avd. i sentrum lagt ned, da hadde det vært stor fraflytting fra området og banken signalisete at de ønsket å overta "våre" lokaler.

Da bestemte vi oss for å satse fullt på vår avdeling på Sandsli, her er vi i Sandsli Sportssenter, og vi ligger nå i 1. etg. I 20 år var vi bare på Sandsli. 

I mai 2009 åpnet vi igjen ny avdeling i Sentrum, den ligger Store Nonnen, huset mellom Busstasjonen og Togstasjonen, i lyse og trivelige lokaler rett inn fra gaten.
Her har vi sju arbeidsplasser, disse er betjent av fire frisører som virkelig trives med faget sitt.

Når vi åpnet denne salongen, så var det anleggsområde på alle kanter i over et år, og det var vanskelig å lose kundene inn til oss, men nå er det blitt et veldig trivelig og fint uteområde her og vi er lett tilgjengelig og synlig.

Kundemassen har øket jevnt og trutt, men nå i 2011 har vi hatt den største økningen, med +24% i forhold til 2010. Dette gjør oss enda mer motivert, for det betyr at kundene setter pris på oss og kommer tilbake, i tillegg så får vi stadig nye kunder.


På SANDSLI har vi ekstra stor plass, så der har vi en egen "Barneavdeling" og en "Brudeavdeling".

Barneavdeling på Sandsli

I vår barneavdeling kan alle barn bli klippet, mens de ser på film. Vi har også egen Junior Klubb, hvor alle registrerte barn får en gave på hvert 5. klipp.

Brudeavdeling på Sandsli
Vi har et eget rom som vi kaller Bruderommet. Her har vi brudepyntninger eller DU kan få stelt håret ditt her, hvis du av spesielle årsaker har lyst til å sitte for deg selv.

Forbund
Romeo & Juliet barber og frisør AS er medlem av:
  • Bergen Frisør Laug
  • Norske frisør- og velværebedrifter
  • NHO / Mesterbrevordningen
  • Intercoiffure
Romeo & Juliet Barber og Frisør avd. Sandsli
Sandslihaugen 10
5254 Sandsli
Telefon: 55 22 95 70
Romeo & Juliet Barber og Frisør avd. Sentrum
Nonnesetergaten 4
5015 Bergen
Telefon: 55 31 58 00